Bysyklist

Bysyklist

For deg som nyter det nærmiljøet ditt har å by på fra et elsykkelsete
Om du bor i by eller bygd, du er der det skjer. Er aldri vanskelig å be nå det foregår noe. Elsykkelen må selvfølgelig se bra ut og være av god kvalitet. Elsykkelen må ha god sittestilling og komponenter som sikrer at du ankommer i god stil, uansett vær og føre.
En elsykkel for bysykling skal være komfortabel, effektiv og lett å sykle på. Dette er elsykler som skal brukes et par ganger i uken på korte til moderate distanser.
Elsykler for bysykling har også som oftest et klassisk og stilrent design for å passe inn i bybilde og i dagliglivet.

En bysykkel er tilpasset deg som skal:
Ha et praktisk transport- og fremkostmiddel
Skal sykle korte turer til og fra i by eller nærområdet.
Skal sykle på afalt og fine veier

Facebook

10 gode grunner til å velge elsykkel

For deg som allerede har skaffet deg - eller i det minste prøvd -  en elsykkel, så kjenner du allerede fordelene, men vi har her satt sammen ti gode grunner...

Gode tips ved valg av elsykkel

Det er flere ting man bør tenke på når man skal velge seg en elsykkel. Vi skal prøve å hjelpe deg med de viktigste punktene. Hvor skal du sykle? Hvor...

Derfor er elsykkel bedre enn bil

En elsykkel er en sykkel der en elektrisk motor gjør syklingen enda lettere. På korte distanser kan elsykkelen være et mye bedre alternativ enn bil. Elsykkelen er nemlig bedre enn...Diavelo elsykler er spesielt designet med tanke på norske forhold.

Diavelo har vært ledende innen integrert batteriteknologi de siste 10 årene og leverer bransjens ledende system med tanke på både teknologi og design. I vår nordlige del av Europa er behov, trender og krav til produktene høyere på grunn av et tøft og varierende klima, ikke det samme som vi finner andre steder. Derfor har Diavelo elsykler en ren og ukomplisert utforming, samt teknologi og løsninger som er tilpasset norske forhold.