Pris på elsykkel

Hva koster en elsykkel?

Prisen på elsykler varierer voldsomt, i likhet med prisen på vanlige sykler, og det meste annet. Her må man vurdere selv hva man ønsker å betale for, men det er gjerne slik at man «får det man betaler for», også når det gjelder elsykkel. Vi mener at en elsykkel med god nok kvalitet for norske forhold bør koste veiledende fra 15.000 kr. Da skal man føle seg trygg på at elsykkelen tåler regn, vind og temperaturforskjellene vi opplever her til lands.

Skal man ha god kvalitet og i tillegg godt med utstyr kommer man raskt opp i over 20.000 kr veiledende. Når det er sagt så er det fult mulig å få bra elsykler til en gunstig pris om man handler på salg eller benytter seg av gode tilbud hos forhandlerne.

Sorter elsykler etter pris i vår elsykkelvelger.

Tenk gjennom hvor mye du er villig til å betale. Husk at elsykkel er et rimelig fremkomstmiddel sammenlignet med kollektivtransport og alle andre motoriserte fremkomstmiddel. 
I de fleste tilfeller vil du ha nedbetalt kjøpesummen i løpet av et år om du for eksempel bytter fra bil til elsykkel.

Prøv denne elsykkelkalkulatoren som sammenligner de årlige kostnadene på elsykkel og bil:
http://www.elsykkelkalkulator.no/

 

 

FacebookDiavelo elsykler er spesielt designet med tanke på norske forhold.

Diavelo har vært ledende innen integrert batteriteknologi de siste 10 årene og leverer bransjens ledende system med tanke på både teknologi og design. I vår nordlige del av Europa er behov, trender og krav til produktene høyere på grunn av et tøft og varierende klima, ikke det samme som vi finner andre steder. Derfor har Diavelo elsykler en ren og ukomplisert utforming, samt teknologi og løsninger som er tilpasset norske forhold.