Diavelo elsykkelteknologi

Diavelo elsykkelteknologi

Diavelo
Prisvinnende design
og avansert teknologi

Avansert batteristyring

Avansert batteristyring

Sofistikert styring og overvåking
For 2016 benytter Diavelo en ny og avansert programvare for styring av batteriet. Dette gjør at tap av kapasitet under lagring reduseres betydelig, i tillegg til at flere sensorer og kretser overvåker tilstand, bruksmønster og ladesykluser. For servicesenter blir det da enkelt å utføre kontroller av batterienes helse, samt sjekke relevante logger ved eventuelle service- eller garantiforespørsler.

Dansk design møter tysk kvalitet

Dansk design møter tysk kvalitet

Brose midtmotor
En krankmotor er ikke bare en krankmotor, og vi har valgt å jobbe med Brose for å gi deg det beste innen pålitelighet og funksjon. Basert på en tyskprodusert styremotor som har blitt levert i millioner til bilindustrien, er Brose det eneste systemet som tilbyr fullstendig frikobling og ingen motstand når man sykler i høyere hastigheter enn 25km/t.

Oppgraderte kretser

Oppgraderte kretser

Forbedrede kontrollere
Våre nye kontrollere har forsterkede kretser, programvare og kontakter. Ved å bruke unike, modulære kontakter er service betydelig enklere enn før, samtidig som tilkoblinger har fått forbedret beskyttelse og pålitelighet. Selve styringen av motorsystemet har også blitt enda mer driftssikkert gjennom oppgradert værtetting og mer avanserte MOSFET-kretser i kontrolleren.

Optimalisert ytelse

Optimalisert ytelse

Raffinert motorstyring
Under vår testing har vi endret flere parametere som styrer motorens egenskaper, noe som gir brukeren en jevnere, mer stillegående og morsom opplevelse under norske forhold. Assistanse- og dreiemomentprofiler har også blitt modifisert for å gjøre Diavelo elsykler enda mer attraktive for norske forbrukere.

Perfekt girskift

Perfekt girskift

GearSensor
Vi vet at bruk av krankmotorer gir stor kraft gjennom kjedet, noe som kan føre til dårlig giring og ekstra belastning på drivverket. Spesielt kan dette oppleves ved bruk av motorer med høyt dreiemoment, som MaxDrive og Brose. Ved å samarbeide med GearSensor får vi redusert kraften gjennom kjedet i et kort øyeblikk mens man skifter gir, noe som resulterer i myke girskift, lavere slitasje og høyere pålitelighet for hele drivverket.Diavelo elsykler er spesielt designet med tanke på norske forhold.

Diavelo har vært ledende innen integrert batteriteknologi de siste 10 årene og leverer bransjens ledende system med tanke på både teknologi og design. I vår nordlige del av Europa er behov, trender og krav til produktene høyere på grunn av et tøft og varierende klima, ikke det samme som vi finner andre steder. Derfor har Diavelo elsykler en ren og ukomplisert utforming, samt teknologi og løsninger som er tilpasset norske forhold.